Студентка з Харкова привезла перемогу у конкурсі (ФОТО, ВІДЕО)

30.05.2016 13:41 Культура
Фото: golos.1plus1.ua Фото: golos.1plus1.ua
29 травня відбувся фінал популярного співочого шоу "Голос країни".

Участь у конкурсі талантів та й зрештою перемогу у ньому здобула 19-річна Віталіна Мусієнко. Дівчина є студенткою Харківського національного університету радіоелектроніки, навчається за спеціальністю мікро та наноелектроніка. Півроку тому вона прийшла на кастинг вже шостого сезону цього популярного в Україні конкурсу. Коли вона співала конкурсну пісню, до неї повернулися троє із чотирьох членів журі. За правилами конкурсу юна співачка обрала собі за тренера лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. 



У фіналі вона заспівала три пісні: сольно "Журавлі" та "Україна" та ще одну "Небо над Дніпром" у дуеті зі Святославом Вакарчуком.

У підсумку Віталіна Мусієнко здобула найбільше голосів від телеглядачів і звання "Голосу країни". У подарунок артистка отримала право підписати контракт із каналом 1+1, отримала можливість записати пісню та зняти кліп, а також стала володаркою квартири у столиці від спонсора проекту. Сама ж 19-річна співачка родом із сусідньої Полтавщини, невеличкого села Котельва.

ПЕРЕМОЖЕЦЬ ПЕРШОГО "ГОЛОСУ КРАЇНИ" ЗАПИСУЄ УНІКАЛЬНИЙ АЛЬБОМ

- Я дякую, що весь цей шлях я пройшла із вами усіма разом. Це спільна перемога всієї України. Українська пісня не є забутою. Вона повинна звучати. І саме з українською піснею я готова йти далі пліч-о-пліч все своє життя. Музика вже не може залишитись тільки моїм хобі, а має стати чимось більшим, – сказала після перемоги Віталіна Мусієнко.

Нагадаємо, цього року у "Голосі країни" брало участь чимало талантів із Харкова. Зокрема Агата Вільчик та Анастасія Прудіус. Агата Вільчик, до речі, дійшла до полуфіналу конкурсу.

Дивіться перший після участі у шоу виступ Агати Вільчик на нашому каналі в Ютуб.




Тетяна Лісна



Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта