Учасник шоу "МастерШеф": іноді зйомки починалися о третій ночі
Розкрити закулісні таємниці і розповісти «СК» свою кулінарну історію погодився учасник шоу і наш земляк Олександр Білодід.
Кор.: Олександре, розкажіть як проходять зйомки, чи проводили перед початком шоу для учасників якісь майстер-класи з кулінарії?
– Підготовка до проекту тривала всього кілька днів. Нас не те що вчили готувати, а просто знайомили з кухнею, показувати, як користуватися технікою. Це швидше було освоєння на місцевості, а не підготовка кухарів. Безпосередньо ж графік зйомок – достатньо щільний. На початку шоу, коли учасників було ще багато, то лише пост-інтерв’ю доводилося записувати по п’ять годин. Спершу ми знімалися по два тижні поспіль без перерви. Але потім графік змінився: чотири дні зйомок, два вихідні. Виїзні ж конкурси можуть починатися і о першій, і о третій годині ночі. Звісно, перед конкурсами нас попереджають, коли виїзд.
Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №135 від 10.11.2012