Двоє молодиків годину катували неповнолітнього односельчанина

Фото:pixabay.com Фото:pixabay.com
Двоє молодиків 20 та 21 років вирішили «провчити» 16-річного односельця, який нібито раніше був причетний до скоєння майнового злочину.

Подія трапилася 23 травня у Близнюківському районі.  

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Ігор Білодід, нетверезі «вихователі» о другій годині ночі приїхали до будинку потерпілого. Хлопчина у цей час відпочивав на лавочці біля подвір’я. Один з молодиків ударив жертву по голові, після чого неповнолітнього закрили у багажнику автомобіля. Хлопця вивезли до безлюдного місця та жорстоко били, «вибиваючи» зізнання. А коли він намагався втекти, завалили на землю та катували плоскогубцями. Тортури тривали близько години. Коли потерпілий втратив свідомість, його кати втекли.

Наразі досудове розслідування триває. Максимальна санкція статей передбачає до 10 років позбавлення волі. Потерпілий нині — у лікарні, його життю нічого не загрожує.

За клопотанням Лозівської місцевої прокуратури Близнюківський районний суд області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох молодиків, підозрюваних у незаконному позбавленні волі людини та катуванні, вчиненими за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 127 КК України).


Читайте також: Півторарічний малюк випав з балкону