Іноземець влаштував різанину у Харкові. Фото

За інформацією поліції, 23 червня близько опівночі на проспекті Олександрівському стався конфлікт між двома чоловіками. Медики, які прибули до місця події, доставили одного з учасників бійки до Інституту загальної та невідкладної хірургії, після чого сповістили правоохоронців.

Наступного дня правоохоронці затримали 41-річного громадянина Грузії, причетного до скоєння злочину, який перебував на території України протягом кількох років без відповідних документів.

В ході перевірки поліцейські встановили, що 23 червня, близько опівночі, біля житлового будинку за вказаною адресою між двома чоловіками стався конфлікт, в ході якого громадянин Грузії вдарив харків'янина невстановленим гострим предметом у груди, в результаті чого той отримав проникаючу колото-різану рану грудної клітки з пошкодженням плевральної порожнини. Наразі постраждалий перебуває в лікарні. 

За даним фактом слідчі внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Громадянина Грузії затримано у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває, чоловіку загрожує до 8 років тюремного ув’язнення, — повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

Микола Мельник

Теги: