Під час пожежі у Харкові постраждали маленькі діти

Фото: pravdaurfo.ru Фото: pravdaurfo.ru
8-місячна дівчинка від отриманих опіків померла у лікарні.

30 листопада близько 12.35 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в приватному будинку на вул. Біломорській. Вогнеборців викликав випадковий свідок, який помітив дим. Біля будинку він зустрів двох маленьких хлопчиків (двох та трьох років), які розповіли, що всередині будинку залишилися їх сестричка. Батьків на той момент вдома не було. Чоловік відразу кинувся на порятунок. Знайшов і виніс з будинку 8-місячне немовля.

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Дівчинка отримала численні опіки і була госпіталізована каретою швидкої допомоги в опіковий центр Харкова. Хлопчики, які надихалися отруйним димом, також були госпіталізовані в лікарню.

На жаль, маленьку врятувати не вдалося. За повідомленням прес-служби Харківської міської ради, вона від отриманих опіків померла близько 20.30.

Відео: Харків ДСНС

Як повідомляє ВК ГУНП у Харківській області, 29-річна мати залишила дітей без нагляду через те, що їй необхідно було здійснити дзвінок зі стаціонарного телефону, який знаходився у центрі мікрорайону. 32-річний батько в цей час знаходився на роботі. Наразі працівниками поліції вирішується питання щодо кваліфікації події та встановлюються причини пожежі.

Читайте також: В аварії на Валентинівській постраждав чоловік. Фото

Андрій Соха