Побили битами і стріляли: під Харковом напали на чоловіка – ФОТО, ВІДЕО

18 квітня в селі Хроли Харківської області двоє невідомих напали на місцевого жителя. Нападники спочатку побили чоловіка, а потім поранили його з травматичного пістолета.

Вчора, 18 квітня, близько 7:00 29-річний житель села Хроли Роганської територіальної громади йшов до магазину. Назустріч йому прямували два чоловіка з битами в руках. Як повідомляють у Нацполіції Харківської області, між 29-річним місцевим жителем і цими чоловіками раніше був конфлікт. Чоловік почав тікати від них, забігши до кафе-магазину. Нападники наздогнали його, побили битами і кілька разів вистрелили з травматичного пістолета.

29-річного постраждалого з травмами голови і кульовими пораненнями тулуба доставили до лікарні. 

Поліцейським достатньо швидко вдалося затримали зловмисників. Ними виявилися 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за майновий злочин, а також 33-річний безробітний харків’янин. Наразі з ними працюють слідчі.

Читайте також: На трасі Харків – Вовчанськ зіткнулись легковик і трактор 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За санкцією статті нападникам загрожує до 15 років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: