Рашисти обстріляли густонаселений район Харкова: ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Фото: Олег Синєгубов, Сергій Болвінов Фото: Олег Синєгубов, Сергій Болвінов
21 липня російські військові здійснили черговий обстріл одного з районів Харкова.

Сьогодні о 9:30 ранку росіяни обстріляли зупинку громадського транспорту біля ринку в Київському районі міста. Одночасно окупанти здійснили артилерійський обстріл Салтівського району. Є влучання в житловий будинок, де був розміщений приватний стоматологічний кабінет. Усередині приміщення на момент обстрілу нікого не було. Також постраждали авто, торговельні павільйони, громадський транспорт. 

За попередньою інформацією, удар було завдано з РСЗВ «Ураган», касетними снарядами.

«Другий день поспіль і приблизно одночасно окупант б'є по зупинках громадського транспорту», – прокоментував ситуацію міський голова Ігор Терехов. 

14 бригад Обласного центру екстреної медичної допомоги наразі працюють на місцях влучань. Поранень дістали 23 людини, серед яких одна дитина. Ще один з поранених – співробітник патрульної поліції. Повідомляється про 3 загиблих.  

Стан 4 осіб – украй важкий. За оновленою інформацією, один з поранених пацієнтів отримав вибухову травму разом з осколковими пораненнями та перебував у стані клінічної смерті. Медикам удалося врятувати чоловіка, наразі його стан стабільний.  

«Жителів Харкова просимо бути вкрай обережними, ворог хаотично та жорстоко обстрілює місто. Перебувайте в укриттях!», – закликає містян Олег Синєгубов.


У зв’язку з обстрілами з 9:35 до 10:25 було тимчасово призупинено рух поїздів Салтівською лінією метрополітену. Рух поїздів Салтівською лінією метро тимчасово виконується від станції «Історичний музей» до станції «Академіка Барабашова» і в зворотному напрямку. 

Нагадаємо, що учора 20 липня окупанти обстріляли зупинку громадського транспорту. Серед жертв 13-річний хлопчик. 

Автор: Юлія Гнатченко