Історія сільського ревнивця з Кегичівщини отримала трагічну розв'язку

Фото:pixabay.com Фото:pixabay.com
38-річний житель села Мажарка два роки тому розстріляв колишню співмешканку з коханцем, за що отримав довічне позбавлення волі.

Як розповіли у Харківській обласній прокуратурі, до трагічного дня чоловік близько семи років співмешкав із 24-річною жінкою. Між ними часто виникали сварки, чоловік систематично бив співмешканку та погрожував убити. Усе сталося у вересні 2016 року, коли, не витримавши знущань, жінка пішла від нього до іншого.

Коли ревнивець дізнався про це, він прийшов до оселі суперника та через вікно почав стріляти в коханців з мисливської рушниці. Господар будинку намагався заховатися в гаражі, однак зловмисник наздогнав його та розстріляв впритул. Потім убивця повернувся до будинку та добив жінку, яка на той момент вже стікала кров’ю від вогнепального поранення. Після жорстокої розправи чоловік спокійно пішов до батьків, де його того ж вечора затримали правоохоронці.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб, засуджений не погодився з вироком першої судової інстанції та подав апеляційну скаргу. Однак, Харківський апеляційний суд не пом’якшив покарання. За подвійне вбивство чоловік проведе решту життя за ґратами.

Читайте також: На Чугуївщині викрили нелегальні ставки