У Дергачівському районі сталася пожежа — загинув чоловік. ОНОВЛЕНО

Фото: Слово і діло Фото: Слово і діло
Подія сталася 20 грудня на території дачного кооперативу в Дергачівському районі Харківської області.

Як повідомляється у звіті Харківської ОДА про оперативну обстановку в області, вибух газового балона пролунав близько 11-ї години ранку у приватному будинку на території садового кооперативу «Червона гвоздика».

Як уточнив «СК» речник ГУ ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, дачний кооператив, де сталася подія, розташований між селами Великі Проходи та Руська Лозова. За його словами, остаточну причину пожежі ще встановлюють.

— Ми отримали повідомлення, що в дачному будинку горять домашні речі. Площа пожежі склала 30 квадратних метрів. Причина пожежі встановлюється. Ніякої інформації щодо вибуху в нас немає, — розповів Ігор Лупандін.

За його словами, під час пожежі загинув 54-річний чоловік. Також постраждав 56-річний власник домоволодіння. Його з травмами різного ступеня доправлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова.

— Як повідомили лікарі «швидкої», постраждалий отримав опіки другого ступеня, — додав речник обласного управління.

Читайте такожУ Мерефі шестирічна дівчинка отримала опіки через святкову гірлянду

За даним фактом проводиться розслідування.

ОНОВЛЕНО. Як повідомили в ГУНП у Харківскій області, за фактом загибелі 54-річного чоловіка поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Усі обставини та причини пожежі встановлюються.