У Дергачівському районі за добу потонуло двоє молодиків

Фото:kharkivoda.gov.ua Фото:kharkivoda.gov.ua
Тільки за 12 червня водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області витягли з двох водойм на території району двох потопельників.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області, інформація про зникнення першого з них, чоловіка 1992 року народження, до рятувальників надійшла в середині дня 11 червня. Подія трапилась на річці Уди у селищі Солоницівка Дергачівського району. Водолази відшукали і дістали його тіло 12 червня неподалік від місця зникнення.

Другий чоловік, 1989 року народження, втонув на технічній водоймі теж на території Солоницівської селищної ради Дергачівського району біля с. Подвірки поблизу Курязького заводу силікатних виробів. Повідомлення про це надійшло учора вже ввечері. Для пошуків його тіла також залучалася група водолазів. 12 червня о 13:20 тіло знайшли та витягли з водойми.

Наразі по обох випадках тривають слідчі дії.

Як правило, говорять рятувлаьники, найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами, зокрема купання у не відведених для цього місцях та у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Причетним до отруєння бджіл в Ізюмському районі загрожує кримінальне покарання