У Малоданилівській громаді піймали чоловіка, який з ножем хотів пограбувати магазин - Відео

38-річний харків’янин напав з ножем на продавчиню одного з магазинів у Малій Данилівці Харківського району і намагався вкрасти гроші з каси. Як повідомили 20 травня у поліції, зловмисника швидко розшукали і затримали.

Подія сталася 19 травня о 10:14 у магазині, розташованому по вулиці Пушкінській у селищі Мала Данилівка. Один із покупців узяв у холодильнику напій, а потім підійшов розплатитись на касу. Та згодом дістав з-за пазухи ніж та напав на касирку. Але швидко утік, не встигнувши вкрасти гроші.

У магазин викликали поліцію. Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили відео з камери відеоспостереження та з’ясували, що нападник з місця злочину поїхав на автомобілі «Опель».

Читайте також: Бійка в Чугуївському супермаркеті: свідків просять дати інформацію поліції

Поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний харків’янин. Поліцейські оперативно розшукали його та затримали біля під’їзду будинку за місцем мешкання. Нападника затримали в порядку ст. 208 КПКУ. Речові докази вилучені.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне 38-річному чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Автор: Тамара Кіч