У пожежі під Харковом загинула жінка і двоє дітей

Пожежа сталася 13 січня, близько 20:00, у приватному житловому будинку на вулиці Комарівській, 6, у селищі Нова Водолага Нововодолазького району Харківської області.

Про це повідомили у ДСНС України в Харківській області. 

До місця виклику були направлені 2 оперативні відділення 56-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС. За результатами проведення розвідки стало відомо, що вогнем охоплені коридор, одна з кімнат будинку та кухня. У деяких місцях прогоріло дерев’яне перекриття. Загальна площа пожежі становила 50 кв. м.

У кімнаті, де горіння не відбувалось, але було повно диму, рятувальники виявили тіла 3-х загиблих осіб: 42-річну матір та двох її 5-річних дітей (хлопчика та дівчинку). На жаль, вони не подавали жодних ознак життя.

О 20:35 вогонь було локалізовано, а о 23:07 — повністю ліквідовано.

Причина пожежі наразі з’ясовується.


Як повідомили у ГУНПУ в Харківській області, діти мешкали у школі-інтернаті та перебували в матері на час зимових канікул.

Встановлюються усі обставини події. 

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.


Микола Мельник