У відомого бізнесмена стріляли в Харкові (ОНОВЛЕНО)

Фото: Фейсбук/Олег Бех Фото: Фейсбук/Олег Бех
Чоловік отримав поранення, коли виходив зі спортивного клубу.

Близько 18:30 поблизу спортивного клубу, що розташований на вулиці Клочківській, сталася стрілянина. За словами очільника «главку» Харківської області Олега Беха, харківський бізнесмен разом з охороною виходив з клубу після тренування, коли по них відкрили вогонь. Чоловіка було поранено у спину.

Під час огляду місця події поліцейські нарахували 10 кульових отворів у трьох автомобілях. На щастя, більше ніхто з громадян не постраждав. Попередньо встановлено, що зловмисник стріляв з автомата, зазначив Олег Бех. Однією з версій скоєння даного злочину, яку розглядає слідство, є конфлікт з партнерами і перерозподіл впливу на аграрному ринку.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство. Для затримання зловмисників на території міста було введено в дію план «Сирена».

Пораненого чоловіка шпиталізували до лікарні та прооперували. Медики називають його стан як середньої тяжкості. Куля потрапила у грудну клітку. Його доправили до Інституту загальної та невідкладної хірургії.
За даними «СК», поранення отримав власник юридичної компанії «Легіон» Владислав Безрук.

Оновлено 12:39
Слідчі розглядають п'ять версій нападу на бізнесмена. Про це 11 жовтня під час брифінгу заявив глава ГУ Національної поліції в Харківській області Олег Бех.

Замах на вбивство правоохоронці пов’язують з професійною діяльністю потерпілого, з його борговими зобов'язаннями або з перерозподілом аграрного ринку в регіоні. Крім того, силовики не виключають можливого залякування або замаху на замовлення.

Потерпілий втратив багато крові, бо куля зачепила артерію. Наразі бізнесмен прийшов до тями, і поліцейські чекають дозволу лікарів на спілкування з ним.

Пошуки стрілка та його спільників продовжуються.

Читайте також: Понад сотню людей загинули в пожежах на Харківщині

Андрій Соха