В харківській підземці не працює кілька станцій метро. Оновлено

Фото: Радіо Свобода Фото: Радіо Свобода
Через загрозу замінування станції «Пушкінська»,«Спортивна», «Архітектора Бекетова», «Центральний ринок» закриті для пасажирів.

Анонімне повідомлення про вибухівку на станціях «Пушкінська», «Спортивна», «Центральний ринок», «Бекетова» надійшло на «гарячу лінію» Харківського метрополітену о 18.05. Повідомляє відділ комунікації поліції в Харківській області.

Фото: Слобідський край

На зазначених станціях потяги рухаються без зупинки. За словами очевидців, через закриття «Спортивної» на станції «Метробудівників» зібралося багато пасажирів. На місцях працюють фахівці управління вибухотехнічної служби і слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів Харкова.

Читайте також: Погорільцям з Одноробівки шукають житло

Оновлено 21.00:

Інформація про замінування чотирьох станцій харківського метро не підтвердилася

Всього експерти оглянули майже 20 тисяч кв. метрів, евакуювали 840 громадян. Жодних вибухових речовин не знайдено.
Нагадаємо, що анонімне повідомлення про вибухівку на станціях Пушкінська, Спортивна, Центральний ринок, Архітектора Бекетова надійшло на «гарячу лінію» Харківського метрополітену о 18:05.

На місцях працювали фахівці управління вибухотехнічної служби і слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів Харкова.
Вибухових речовин не виявлено. Робота транспорту поновлена. Вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта