У Харкові обвалився колектор — 70 будинків залишаються без води. Оновлено

Фото: lozovarada.gov.ua Фото: lozovarada.gov.ua
По вулиці Білогірській, 92-б, на території гаражного кооперативу, стався обвал каналізаційного колектора. Діаметр труби становить 800 мм. Про це повідомили у прес-службі КП «Харківводоканал».

«Всю ніч на місці працювали ремонтники. В даний час роботи тривають. Організовано перекачування каналізаційних стоків, проводяться земляні роботи з подальшим ремонтом трубопроводу», — розповів заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства — директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

Фото: КП «Харківводоканал»

За його словами, від водопостачання тимчасово відключені близько 70 будинків мікрорайону, обмеженого вулицями Ахсарова, Людвіка Свободи і проспектом Перемоги. Підвіз води здійснюється автоцистернами.

Читайте також: Кому нададуть компенсацію за нерухомість у районі будівництва метро

Оновлено: 4 квітня, 09.00

Розпочато наповнення систем водопостачання Олексіївського житлового масиву.

Про це 4 квітня, повідомив заступник генерального директора по експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

В даний час в стадії завершення основний обсяг робіт по вулиці Білогорській, 92-б.

«У зв'язку з непередбаченими додатковими обсягами робіт тимчасово було припинено водопостачання Олексіївського житлового масиву. Станом на 7:45 розпочато наповнення систем водопостачання», — зазначив Владлен Волков.

Нагадаємо, що 2 квітня на території гаражного кооперативу по вулиці Білогорській, 92-стався обвал каналізаційного колектора. Роботи по відновленню колектора продовжують проводитися в цілодобовому режимі.

Микола Мельник