Харківщина станом на ранок 21 вересня: основні події

21.09.2022 08:51 Новини
На фото наслідки ракетного удару Холодногірського району, Харків На фото наслідки ракетного удару Холодногірського району, Харків
Вночі Харків пережив ще один ракетний обстріл. Цього разу під удар потрапили житлові будинки Холодногірського району міста.

Цієї ночі окупанти нанесли черговий ракетний удар по Харкову, зокрема по Холодногріському району міста. «Прильоти» сталися у житлові багатоповерхівки, де пошкоджено дах, 8 та 9 поверхи. За словами міського голови Ігоря Терехова, за однією з адрес внаслідок удару було заблоковано людей.

«У будинку, де було заблоковано мешканців, наша служба ДСНС врятувала 10 людей, дякую їм. За іншою адресою один поранений. В обох житлових будинках зруйновано дахи, верхні поверхи, сходові клітки», - повідомляє мер міста.

На даний момент відомо про чотири нічних «прильоти». Один з них стався неподалік іншої дев’ятиповерхівки, де внаслідок влучання пошкоджено технічний поверх. Ще один – в інфраструктурний об'єкт. Там виникла пожежа та часткове руйнування будівель. Попередньо, загарбники використовували РСЗВ «Смерч».

Щодо ситуації на лінії зіткнення, то там ворог продовжив обстрілювати населені пункти області з танків, мінометів та артилерії різних типів. Цієї доби рашисти завдали ударів в районах населених пунктів Ветеринарне, Гоптівка, Глибоке, Дергачі, Грушівка, Куп’янськ та Кам’янка. Так, у Кам'янці Ізюмського району 19 вересня наші військові знищили 10 одиниць російської техніки та 10 окупантів.

Автор: Юлія Гнатченко