На звільненій Харківщині розчистили майже 400 кілометрів доріг

06.10.2022 13:02 Новини
У Харківській області тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій на дорогах державного та обласного значення, а також у місті Ізюм.

Як повідомили у пресслужбі САД України в Харківській області, за добу 11 підрядних компаній встигають розчистити близько 9,3 кілометра доріг. Станом на 5 жовтня лад наведено на 379,3 кілометра доріг.

Протягом дня в Ізюмі дорожники забезпечили проїзд до госпіталю, влаштували майданчик для карет швидкої допомоги.

– Паралельно працювали на трьох тимчасових переправах у місті. Продовжили прибирання дорожнього покриття, аварійний ремонт дороги, – зазначили у САД України в Харківській області.

ремонт доріг, Харківська область, 5.10.2022

Також тривають роботи на трасі Київ – Харків – Довжанський. Там демонтують ворожі блокпости, розчищають проїзну частину та прибирають зруйновані споруди вздовж дороги.

Зруйнований міст через Сіверський Донець демонтують, а на вцілілій переправі розчищають та ремонтують покриття.

ремонт доріг, харківщина, 5 жовтня

Не зупиняються роботи з очищення територіальних доріг Харківщини. Дорожники наводять лад та забезпечують проїзд на трасах Ізюм – Барвінкове, Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски», Чугуїв – Мілове, Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка, Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка», Дергачі – Козача Лопань, Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка, Харків – Щербаківка.

Нагадаємо, в Ізюмі відновив роботу центр надання екстреної (невідкладної) медичної допомоги, тож питання щодо транспортування до Харкова пацієнтів, які потребують термінового лікування, вже вирішене.

Автор: Галина Гришко