Нова Водолага: у громаді зібрали подарунки, щоб здійснити мрії дітей

11.01.2023 17:50 Новини
У Нововодолазькій громаді завершилася щорічна благодійна акція «Подаруй дитині казку». Її проводить місцевий Центр надання адміністративних послуг спільно з відділом соціального захисту населення селищної ради.

Місцеві жителі приносили речі, іграшки та солодощі, які потім передали дітям, котрі позбавлені батьківського піклування, сиротам або з багатодітних родин. Як розповіла медіа "Слобідський край" начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Нововодолазької селищної ради Вікторія Гладкоскок, цього року бажаючих здійснити дитячі мрії було як завжди чимало.

– Наступного року знову будемо проводити акцію та дарувати дітям казку. У нас небайдужі люди, вони з радістю беруть участь у благодійності. Місцеві жителі знають, що наша акція проходе кожного року, тож активно підключаються, це дуже приємно. А ще приємніше, коли діти приносять подарунки в «скриньку добра» для інших діток, – розповіла Вікторія Гладкоскок.

 

Нагадаємо, що у Новій Водолазі на ярмарку зібрали кошти для потреб ЗСУ. Також нагадаємо, що у Пісочині зарєєстрували перший шлюб у цьому році, а жителі деокупованих територій області продовжують отримувати українську пресу.

Усі новини Нова Водолага та інших населених пунктів громади дивіться на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко