Поляки збираються на Харківщину з допомогою бізнесу

24.10.2023 22:22 Новини
Фото: пресслужба ХОВА Фото: пресслужба ХОВА

Спілка підприємців та роботодавців Польщі планує допомагати бізнесу Харківщини. 

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на інформацію ХОВА, онлайн-зустріч із віце-президентом Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) Марціном Новацьким провів заступник начальника обладміністрації Євген Іванов.
   
Під час зустрічі говорили про співпрацю підприємців області з польськими і європейськими колегами. 

– Основними галузями підприємництва Харківщини є важка промисловість, IT-сфера та агрокомплекс. У межах нашої подальшої співпраці пропонуємо укласти тристоронній меморандум між Харківською ОВА, Асоціацією приватних роботодавців та ZPP. Це дасть змогу підприємцям регіону напряму співпрацювати із колегами з Польщі, – зазначив Євген Іванов.

Крім того, під час зустрічі запланували візит делегації Спілки підприємців та роботодавців Польщі на Харківщину задля ознайомлення з виробничим потенціалом регіону.

– Ми знаємо, що Харків – це перш за все потужний промисловий центр, тому ми хочемо з вами співпрацювати і бути якомога ближчими. Наша філія у Києві продовжує працювати і наша мета – допомога українському бізнесу, в тому числі у реалізації послуг та продукції, – зазначив Марцін Новацький.

Нагадаємо, американський штат Юта підключається до допомоги постраждалим громадам Харківщини.

Нагадаємо також, що Німеччина передала 5 мікроавтобусів рятувальникам Харківської області.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.