Рашисти завдали ракетного удару по місту в Харківській області

07.09.2022 09:57 Новини
Наслідки нічного обстрілу Харкова та Змійова/ Харківська обласна прокуратура Наслідки нічного обстрілу Харкова та Змійова/ Харківська обласна прокуратура
Уночі з 6 на 7 вересня російські військовослужбовці завдали ракетного удару по двох містах: Харкову та Змієву Чугуївського району.

Протягом доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів Харківської області. На місцях влучань є руйнування житлових будинків та господарських споруд. У деяких з них згодом сталися пожежі.

Так минулої доби унаслідок ракетного удару отримали поранення мешканці селища Печеніги Чугуївського району: 17-річний юнак та 45-річний чоловік. На теренах Богодухівщини постраждали дві жінки: 41 та 51 років. Повідомляється, що стан постраждалих легкий та середній.

Уже сьогодні, близько 00:30 ночі, загарбники завдали ще одного ракетного удару по Харкову, а саме Немишлянському району. Одне з влучань сталося на території готельного комплексу. Унаслідок події загорілася автомийка, яка знаходилася поруч. Також вибито вікна в сусідній багатоповерхівці. Друга ракета влучила в землю недалеко від одного з підприємств у тому ж районі.

Одночасно військові рф випустили ракету і по місту Зміїв. Там вона влучила у землю поблизу медичної установи.

Попередньо, обидва рази обстріл здійснювався ракетами типу С-300 з території бєлгородської області.

На Харківському напрямку росіяни здійснили обстріли у районі населених пунктів Прудянка, Чорноглазівка, Миронівка, Великі Проходи, Руська та Черкаська Лозова, Руські та Черкаські Тишки.

«Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати позиції наших військових, ЗСУ завдають ударів у відповідь. Унаслідок успішних дій наших захисників у тимчасово окупованій Олександрівці великих втрат зазнали окупанти з приватних воєнних компаній», – розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Автор: Юлія Гнатченко