Російські окупанти намагалися штурмувати село на Харківщині – ХОВА

25.06.2022 10:12 Новини
25 червня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

На сьогоднішній день продовжуються обстріли Харкова та Харківської області з артилерії та РСЗВ. Так, протягом минулої доби ворог завдавав ракетних ударів по Київському та Немишлянському районах Харкова. Повідомляється, що там зазнали руйнувань приватні домоволодіння, 9-й та 10-й поверхи офісної будівлі в центрі міста.

В області агресор обстрілював Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. За інформацією, зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. Унаслідок подій є загиблі та поранені.

  • Крім того, за даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Ізюмському районі поранень дістали 5 мирних жителів та загинула 59-річна жінка.
  • Щодо міста Чугуїв, яке пережило обстріли цього ранку, то там зафіксовано 2 поранених. До того ж у Чугуївському районі поранено фельдшера екстреної меддопомоги.
  • У Харківському районі – 1 поранений.

За оновленою інформацією, на лінії зіткнення продовжуються активні бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагалися штурмувати село Уди Золочівського району, яке знаходиться недалеко від кордону з росією. Українські військові відбили штурм та змусили агресора відійти з втратами. Наразі ворог веде наступ у районі Ізюма, а саме – в напрямку Довгенького та Долини.

Автор: Юлія Гнатченко