Що відбувається у Харківській області зараз: оновлена інформація поліції

22.06.2022 09:21 Новини
Фото: Поліція Харківської області Фото: Поліція Харківської області
Протягом доби поліцейські Харківської області обробили більш ніж 1249 повідомлень про правопорушення та інші події.
  • Протягом 21 червня російські військові завдали масованих ударів по житлових кварталах Харкова. Унаслідок зазначених подій були пошкоджені господарчі споруди, складські приміщення торговельної мережі, складальний цех, а також 6 автівок.
    Ворожих обстрілів зазнали такі населені пункти області: Слатине, Безруки, Скрипаї, Уди та місто Чугуїв. Там було пошкоджено приватні житлові будинки, багатоповерхівку, торговельні павільйони та автостанцію.
  • На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 2000 транспортних засобів.
  • Для перевірки можливої причетності до співпраці з окупантами до відділів поліції було доставлено 12 осіб.
  • 69-річна місцева мешканка міста Первомайський повідомила про проникнення невідомого чоловіка до її помешкання і викрадення майна. Особа зловмисника була оперативно встановлена – ним виявився 27-річний житель Первомайського. Повідомляється, що наразі тривають слідчі дії. Усі речові докази вилучено.
  • Через збільшення інтенсивності обстрілів Харкова з 21 червня рух поїздів від станції метро «Академіка Барабашова» до «Героїв Праці» тимчасово припинено.
    У Харківському метрополітені вдень виділяються спеціальні сектори, де можна розміститися і перечекати бомбардування. Метро також працює вночі як бомбосховище.
    Поліція нагадує, що потрібно обов’язково реагувати на повідомлення про тривогу та за можливості прямувати до найближчих укриттів.
  • Минулої доби поліцейські склали більше 15 адмінпротоколів відносно порушників правил дорожнього руху.
  • На Салтівському шосе працівники поліції зупинили автомобіль ВАЗ-21093, водій якого перебував напідпитку. Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності.
    Ще одного нетверезого водія поліцейські виявили під час перевірки автомобіля КІА Sportage. Цього разу щодо правопорушника було складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.
Автор: Юлія Гнатченко