Ворог продовжив масовані обстріли населених пунктів Харківської області

11.08.2022 09:38 Новини
Фото: Ігор Терехов, Харківська обласна прокуратура Фото: Ігор Терехов, Харківська обласна прокуратура
11 серпня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару по цивільній інфраструктурі Харкова. Один з боєприпасів влучив у землю у дворі житлового будинку. Руйнувань зазнала офісна будівля, а у багатоквартирному будинку, який розташовувався поруч, вибито вікна. Постраждалих немає. Попередньо, ворог використовував ракети типу С-300 з території бєлгородської області. 

«О 4:28 черговий нічний обстріл Харкова. Усього чотири прильоти, один за одним. Уже є інформація про влучення у двір житлового будинку в центрі Харкова в Київському районі. Підкреслюю, житлового будинку! Про постраждалих наразі не повідомляється», – прокоментував ситуацію мер Харкова Ігор Терехов.


На теренах Харківської області обстрілів зазнали Харківський, Чугуївський та Ізюмський райони. Вже другий день поспіль найінтенсивніших артобстрілів рашистів зазнає село Циркуни, яке атакують майже безперервно. Протягом дня там зафіксовано 12 обстрілів, унаслідок яких сталося 10 пожеж. На місці події зруйновані приватні будинки, господарчі споруди, магазини, кафе, гаражі. Повідомляється, що 76-річна жінка отримала поранення, наразі її стан середній. Крім того, через бойові дії зайнялися трава та лісосмуга в Чугуївському районі області.

На лінії зіткнення агресор зосереджує зусилля на утриманні тимчасово захоплених частин Харківської області. Росіяни намагалися здійснити вогневе ураження позицій наших військових неподалік Удів, Петрівки, Протопопівки, Коробочкиного та Шевелівки.