Дорожники показали, як просувається ремонт траси Київ – Харків – Довжанський на Харківщині. Фото

31.05.2021 17:49 Область Online
31 травня Служба автомобільних доріг повідомила, що у межах Харківської області зі 130 кілометрів дороги Київ – Харків – Довжанський у двох шарах з асфальтобетону вже готово майже 123 кілометри.

Уже кілька років поспіль дорожники на Харківщині ремонтують відрізок автодороги М-03 (Київ – Харків – Довжанський).  Так, за повідомленням САД, минулоріч по Донецькому напрямку із застосуванням перевантажувача асфальтобетонної суміші відновили 95 км дорожнього покриття. Ще 27 км були відновлені до 2020 року. На 2021 рік по цьому напрямку залишалася ділянка на в`їзді у місто Харків та ділянка в місті Чугуєві.

Читайте також: Як будують міст у Чугуївському районі. Фото, відео

Цими вихідними дорожники влаштували 0,88 км верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону на в`їзді у Харків (на ділянці від стели до поста ДАІ у бік Чугуєва). Окрім цього, на дорозі М-03 встановлюються нові автобусні зупинки, влаштовується система водовідведення  з проїзної частини, відновлюється узбіччя та встановлюються  металеві бар’єрні огородження тощо.

Наразі зі 130 км дороги у межах Харківської області в двох шарах готово вже 122,88 км. Дорожники планують до кінця року закінчити повністю всі роботи по Донецькому напрямку дороги Київ – Харків – Довжанський.  

 

Автор: Андрій Соха