Обстріляли Харківщину з різних видів зброї: поліція показала наслідки. ФОТО

22.03.2023 10:47 Область Online
Фото: Поліція Харківської області Фото: Поліція Харківської області

Поліцейські зафіксували наслідки чергової атаки по Харківській області. Цього разу агресор застосував для обстрілу декілька видів зброї.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Поліцію Харківської області.

Протягом минулої доби російські військові атакували Харківщину зі ствольної артилерії, РСЗВ (реактивних систем залпового вогню), танків та мінометів. Під ударом опинилася ціла низка населених пунктів, зокрема: Куп'янськ, Вовчанськ, Великий Бурлук, Стрілеча, Дворічна, Тернова, Глибоке, Веселе та Липці.

Так, у результаті обстрілів міста Куп'янськ пошкоджень зазнали житлові будинки та будівля пожежно-рятувальної частини. На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. Інформації про постраждалих немає.

Обстріл, Харківська область

Пошкоджений унаслідок обстрілу будинок

Наслідки обстрілу Харківської області

Житловий будинок після обстрілу

Місце прильоту після обстрілу, Харківська область

Нагадаємо, нещодавно окупанти здійснили ракетний обстріл селища Великий Бурлук. За даними ХОВА, для атаки були використані дві ракети типу С-300. Одна з них влучила у подвір'я житлового будинку. Друга – вдарила у землю на території Великобурлуцького райвідділу поліції, пошкоджено пожежно-рятувальну частину, 6 приватних автомобілів, а також сусідні житлові будинки.

Раніше ми писали, що потрібно знати жителям Куп'янщини, які планують евакуюватися, а також номери, за якими можна звернутися з даного питання. Як зазначили в Мінреінтеграції, евакуація буде проводитися до визначених планом пунктів з подальшим розселенням людей. Зокрема, у Харкові для тих, хто евакуюється, вже підготовлено 3 тисячі місць.

Автор: Владислава Ткаченко