Окупанти вдарили ракетами по населених пунктах Харківщини: є загибла

26.08.2022 10:02 Область Online
Наслідки нічного обстрілу м. Дергачі, Харківська область Наслідки нічного обстрілу м. Дергачі, Харківська область
26 серпня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Вночі з 25 на 26 серпня російські окупанти вчергове обстріляли населені пункти Харківського та Чугуївського районів області. Так, близько 2:00 під ракетним ударом опинився Чугуїв. Через це в місті пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Уже 26 серпня о 2:00 ночі рашисти знову завдали ракетного удару, але вже по місту Дергачі. Повідомляється, що ракета поцілила в адміністративно-учбовий корпус. 59-річного охоронця, який перебував там, поранено. Унаслідок події в місті пошкоджено низку житлових будинків, а під завалами рятувальники знайшли тіло загиблої жінки. Нею виявилась 50-річна місцева мешканка. Попередньо, удар здійснювався ракетами типу С-300 з території бєлгородської області.

Крім того, загарбники обстріляли і Богодухівський район. Загалом на теренах області пошкоджень або руйнувань зазнали житлові будинки, господарчі споруди, цивільні промислові об'єкти. Знищено кілька автомобілів, сталися пожежі.

Всього у Харківській області за добу двоє людей отримали поранення та 1 особа загинула. Усе це сталося в Чугуївському районі.

А на Харківському напрямку тривають бойові дії. Окупанти продовжують обстрілювати із ствольної та реактивної артилерії об’єкти та райони населених пунктів Харків, Соснівка, Дементіївка, Слатине, Борщова, Перемога, Руські Тишки, Рубіжне, Леб’яже, Мосьпанове, Гусарівка. Ворог активно використовує БпЛА для ведення повітряної розвідки та коригування вогню артилерії.

Автор: Юлія Гнатченко