Поліція показала наслідки чергової атаки на Куп’янськ та Дворічну: ФОТО

27.03.2023 10:56 Область Online
Фото: ХОВА, Поліція Харківської області Фото: ХОВА, Поліція Харківської області

Правоохоронці зафіксували наслідки ще одного обстрілу Харківської області. Цього разу під ударом опинилася ціла низка населених пунктів, а серед них – Куп’янськ і Дворічна.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Поліцію Харківської області.

Протягом доби під обстрілом опинилися понад 15 районів населених пунктів області. Як зазначили в Генштабі ЗСУ, серед них: Куп'янськ, Лобанівка, Малі Проходи, Липці, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Мілове, Петро-Іванівка, Рідкодуб та інші.

Так, у місті Куп'янськ унаслідок ворожих дій було пошкоджено багатоповерховий житловий будинок та приватне домоволодіння, зруйновані господарчі споруди.

У селищі Дворічна пошкоджень снарядами також дістав житловий будинок, а також господарчі споруди. На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. В обох випадках обійшлося без постраждалих.  

Куп'янськ, обстріл

Пошкоджений житловий будинок

Куп'янський район, наслідки обстрілу

Пошкоджена будівля, Куп'янський район

Пошкоджені ворота, Харківська область

Наслідки обстрілу, Куп'янський район, Харківська область

Пошкоджений унаслідок обстрілу гараж, Харківська область

Нагадаємо, жителям Куп'янської громади передали 1400 продуктових наборів. Більшу частину гуманітарної допомоги розподілили між жителями селища Ківшарівка.

Нагадаємо також, що 2 березня в громадах Куп’янського району оголосили обов’язкову евакуацію. у Куп’янській громаді почали проводити роз'яснювальну роботу з цивільним населенням щодо необхідності евакуюватися з районів постійних обстрілів.

Головні новини Куп'янськ та Куп'янський район читайте на нашому сайті.

Автор: Владислава Ткаченко