Понад 80 мільйонів гривень отримали громади Харківщини на спортмайданчики. Список

23.09.2021 13:29 Область Online
Державну субвенцію в розмірі 81 мільйон гривень громадам Харківської області розподілили депутати під час засідання 23 вересня.

Загалом в області планують збудувати 202 майданчики. 80 з них у Харкові. Ще сім спортоб'єктів побудують у Чугуївській громаді, по шість – у Пісочинській та Лозівській, п'ять – у Богодухівській.

По чотири майданчики з'явиться в Ізюмській, Шевченківській, Слобожанській, Валківській, Солоницівській та Безлюдівській громадах.

По три об'єкти обладнають у Височанській, Дергачівській, Люботинській, Золочівській, Зміївській, Красноградській, Вовчанській, Печенізькій, Балаклійській і Первомайській громадах.

Читайте також: Унікальний спортивний майданчик з’явиться у Пісочинській громаді. Фото

У Роганській, Південноміській, Нововодолазькій, Вільхівській, Малоданилівській, Наталинській, Старовірівській, Новопокровській, Малинівській, Донецькій і Барвінківській громадах з'явиться по два спортмайданчики.

По одному об'єкту облаштують у Біляївській, Олексіївській, Близнюківській, Оскільській, Куньєвській, Савинській, Борівській, Дворічанській, Курилівській, Вільхуватській, Великобурлуцькій, Петропавлівській, Кіндрашівській, Чкаловській, Зачепилівській, Сахновщинській, Кегичівській, Коломацькій, Краснокутській, Липецькій, Мереф’янській та Циркунівській громадах.