Рятувальники розповіли про ситуацію у Харківській області станом на 7 серпня

07.08.2022 10:10 Область Online
У ДСНС надали оперативну інформацію по Харківській області станом на 8:00 7 серпня.

Як повідомили  у  ДСНС, за добу з 6 по 7 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС  здійснили 25 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 12, у т. ч. 5 пожеж, спричинених військовими діями, 1 виїзд – для проведення аварійно-рятувальних робіт; 7 – на допомогу комунальникам та населенню, 5 були інші виїзди.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Богодухівському (2), Чугуївському (1), Ізюмському (1) районах області та Індустріальному (2) районі міста Харкова. 

У Богодухівському  районі  рятувальники двічі виїжджали для гасіння полів з пшеницею: горіли поля у Золочівській громаді на площі 20 га та 5 га. 

У Чугуївському районі в с. Коробочкине горіла господарча споруда на площі 60 кв. м. Рятувальники ліквідували займання за годину. 

В Ізюмському  районі  на території Барвінківської громади горів приватний житловий будинок з прибудовою на площі 90 кв. м. 

У Харкові в Індустріальному районі  близько 04:30 ракетним ударом з боку рашистів була частково зруйнована одноповерхова нежитлова будівля, а також сталася пожежа на площі близько 20 кв. м, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Раніше ми писали також, що громада на Харківщині піддалася ракетному обстрілу

Автор: Інна Можейко