Танцюристи з Безлюдівки перемогли на Міжнародному фестивалі

20.02.2024 16:50 Область Online
Здобули перемогу на Міжнародному фестивалі «WORLD OF TALENTS» /фото: Безлюдівська селищна рада Здобули перемогу на Міжнародному фестивалі «WORLD OF TALENTS» /фото: Безлюдівська селищна рада

Танцювальний колектив «Азарт» з Безлюдівської громади здобув перемогу на Міжнародному фестивалі «WORLD OF TALENTS» у дебютній програмі. Учасники колективу стали лауреатами 1 та 2 ступеня. Фестиваль пройшов 17 лютого в Харкові.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» керівниця танцювального колективу «Азарт» Наталія Мальцева, в його арсеналі багато нагород за перемоги в різних конкурсах.

«Нашому колективу вже 20 років. Ми неодноразово брали участь у міжнародних та обласних конкурсах. Зокрема, на Міжнародному конкурсі в Болгарії колектив посів друге місце», – говорить Наталія Мальцева.

У танцювальному ансамблі 37 дітей віком від 3 до 15 років. А його колишні учасники, що вже подорослішали, приводять своїх діток на заняття танцями.

«На цьому фестивалі молодша група, 4-7 років, узагалі вперше вийшла на сцену і здобула перемогу», – зазначила керівниця.

Молодша група ансамблю «Азарт» /фото: Безлюдівська селищна рада

Вперше вийшли на сцену й перемогли/фото: Безлюдівська селищна рада

До речі, учасники танцювального колективу «Азарт» у 2021 році потрапили до книги рекордів України – до Всесвітнього дня вишиванки молодь з п’яти населених пунктів громади провела масштабний флешмоб. 600 учасників заходу створили, вдягнувши український одяг, одну велику вишиванку.

Танцювальний ансамбль «Азарт»/фото: Безлюдівська селищна рада

Учасники танцювального колективу «Азарт» потрапили до Книги рекордів України/фото: Безлюдівська селищна рада

Як сказала Наталія Мальцева, учасники танцювального колективу мріють і надалі підкорювати сцени України та Європи, але найголовнішою мрією є мрія про перемогу і мирне небо. Діти з «Азарту» підписали прапор українським воїнам з побажаннями перемоги.

Раніше ми писали, що колектив із Барвінкового показав, що таке справжній грузинський танець.