У Богодухівській громаді працюють над Стратегією розвитку

11.02.2022 13:30 Область Online
Фото: bogoduhivska-gromada.gov.ua Фото: bogoduhivska-gromada.gov.ua
У Богодухівській громаді Харківської області мешканці трьох старостинських округів обговорили Стратегії розвитку громади.

10 лютого заступник Богодухівського міського голови Олександр Парщик разом з експертами з децентралізації Олегом Кулінічем та Віктором Нестеренком розповіли мешканцям округів суть Стратегії та її роль у розвитку громади.

У свою чергу, мешканці Губарівського, Павлівського та Полково-Микитівського старостинських округів наголосили, що розвиток громади – це передусім вирішення нагальних проблем звичайних людей. Зокрема, їх турбують питання рейсового сполучення між населеними пунктами, вуличного освітлення, закриття поштових відділень, аварійного дорожнього покриття та забруднення навколишнього середовища. 

Читайте також: Нову техніку отримали комунальники Богодухівської громади. Фото

У Богодухівській громаді працюють над Стратегією розвитку

Крім того, люди стурбовані тим, що молодь масово покидає села через відсутність роботи та закладів відпочинку. Тож розвиток громади мешканці бачать і у відновленні колись діючих підприємств – пекарні в Кручику та цегельного заводу в Губарівці.

– Зараз ще не всі старостинські округи підключилися до обговорення Стратегії розвитку. Наразі збираються пропозиції мешканців, обговорюються, у кого які проблемні питання. Радує те, що йде дуже сильний зворотний зв'язок від людей, – поділилася зі «Слобідським краєм» керівниця відділу інформаційних технологій та масових комунікацій Юлія Кудленок.

Автор: Анастасія Хушану