У Чугуєві ремонтують постраждалі від обстрілів будинки за допомогою американської компанії

21.05.2023 13:55 Область Online
Фото: galinaminaevachuguev Фото: galinaminaevachuguev

У місті Чугуїв Харківської області розпочато ремонт двох багатоповерхівок, які постраждали від обстрілів рф. Профінансувала ці роботи інжинірингова компанія із США.

Як повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на офіційну сторінку міського голови Чугуєва Галини Мінаєвої, роботи проходять  на будинках номер 26 по вул. Кожедуба та номер 1-а по вул. Харківській. На першому з будинків ремонтується м'яка покрівля, а на другому – шиферна.

За словами міського голови, менше двох місяців минуло після знайомства  з представниками  компанії Miyamoto International, а роботи вже ведуться. Також на черзі ремонт покрівлі на будинку по вулиці Музейній, 1.

Як повідомила Галина Мінаєва, компанія Miyamoto International спеціалізується на відновленні інфраструктури та житла після збройних конфліктів і стихійних лих. На рахунку її фахівців успішна робота з відновлення зруйнованої війною інфраструктури в Афганістані та Сирії, а також участь у ліквідації наслідків лютневого землетрусу в Туреччині.

Нагадаємо, що раніше терцентр Чугуївської громади отримав автомобіль з підйомником. Раніше ми писали, що підопічні Чугуївського терцентру виготовляють шкарпетки та обереги для поранених бійців. Раніше ми повідомляли, що жителям міста Чугуїв та Чугуївської громади влітку 2023 року не рекомендується відвідувати місця відпочинку біля водойм. 

Головні новини Чугуїв читайте на нашому сайті.

Автор: Інна Можейко