У Дергачах відкрили класи комп'ютерної грамотності

02.04.2023 14:55 Область Online
Фото: Дергачівська міська рада Фото: Дергачівська міська рада

Два рази на тиждень класи комп'ютерної грамотності в Дергачах будуть відкриті для всіх, хто потребує навчання або користування ПК, але не має такої можливості вдома.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Дергачівську міську раду.

На базі Дергачівського ліцею № 2 відкрито два класи комп'ютерної грамотності за підтримки cпільнот Codeit4life та Plarium Ukraine.

Благодійники передали системні блоки, монітори, клавіатури, комп'ютерні миші та навушники, що надало можливість зібрати повноцінні класи, в яких можна розвивати навички користування ПК.

Комп’ютерні класи будуть доступні для всіх, хто потребує навчання чи користування ПК, але не має такої можливості вдома, два рази на тиждень на дві години,  щосереди та щоп’ятниці з 9:00 до 11:00. 

– Це надзвичайно важлива допомога для нашої громади, оскільки більша частина комп'ютерного устаткування освітянських закладів була пошкоджена або знищена внаслідок російської агресії, – зазначив начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

За його словами, надана комп’ютерна техніка в подальшому буде використовуватися в освітньому процесі учнями та педагогічним персоналом Дергачівського ліцею № 2.

Раніше ми писали також, що лише близько 25 % сільгоспземель Дергачівської громади є безпечними.

Нагадаємо, міжнародна благодійна організація «До України з любов'ю» відкрила громадську їдальню у Дергачах Харківської області.

Фахівці Дергачівського району електричних мереж АТ «Харківобленерго» відновили електропостачання у селі Лещенки, яке було знеструмлене ще у березні 2022 року.

Головні новини Дергачі читайте на нашому сайті. 





Автор: Інна Можейко