У Краснокутську відбудеться концерт на Співочих терасах

16.06.2021 14:55 Область Online
Музичний концерт "Харитонівська ремінісценція" на Співочих терасах у Краснокутській громаді на Харківщині відбудеться 4 вересня.

Про це повідомили "Слобідському краю" організатори фестивалю. За їхньою інформацією, мешканців та гостей Краснокутської громади чекає унікальна концертна програма за участю Молодіжного академічного симфонічного оркестру "Слобожанський" і фольк-гурту ЯРИ. 

Нагадаємо, Краснокутська громада почала активно готуватися до фестивалю, щойно проєкт переміг у конкурсі "Разом в майбутнє".

"Ми готуємо надзвичайно атмосферний концерт, на якому для вас прозвучать композиції світових класиків та сучасні стилістичні інтерпретації українських народних пісень Слобідської України", – зазначили організатори на сторінці у Фейсбуці. 

Окрім цього, на гостей фестивалю чекають тематичні локації та інтерактивні зони для насиченого враженнями дозвілля. 

""Харитонівська ремінісценція" – це про нове життя унікальної для усієї України столітньої архітектурної перлини – Співочих терас. Це про мистецьке відродження та актуалізацію історико-культурної спадщини відомої родини цукрозаводчиків та меценатів Харитоненко, котрі залишили свій вагомий слід у життєписі Краснокутської громади. Це про нас з вами, наше минуле та створення майбутнього!" – йдеться на офіційній сторінці події.

Проєкт реалізовується в співпраці громадської організації "Добра воля" з Краснокутською селищною радою та КП Молодіжний академічний симфонічний оркестр "Слобожанский", за підтримки Харківської обласної державної адміністрації через програму проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Організатори зауважують, що концерт відбудеться наживо за умови поліпшення епідеміологічної ситуації.

 

Автор: Тамара Кіч