У Лозовій чоловік вкрав 140 кілограмів металу, – інформація поліції

13.06.2022 11:14 Область Online
Фото: Поліція Харківської області Фото: Поліція Харківської області
Протягом доби поліцейські Харківської області обробили більш ніж 1367 звернень про допомогу.    
  • Минулої доби під ракети та снаряди агресора потрапили Київський район Харкова, а також такі населені пункти області: с. Тимофіївка, смт Кочеток та с. Коробочкине. Там було пошкоджено 6 житлових будинків, 7 об’єктів інфраструктури, а також господарчі будівлі. Повідомляється, що працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали всі факти пошкодження будинків та інших споруд на території регіону.
  • На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили більше 2000 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів. Завдяки інформації від населення до відділів поліції було доставлено 12 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з окупантами.
  • На території міста Лозова поліцейські під час патрулювання затримали 44-річного чоловіка, який систематично здійснював крадіжки металу з електричних трансформаторів, що розташовувалися на території місцевого підприємства. Працівники поліції вилучили в зловмисника металевий лом та інші засоби, які він використовував для скоєння злочинів. Крім того, було встановлено причетність затриманого до серії крадіжок, у результаті яких зловмиснику вдалося викрасти близько 140 кг металу протягом тижня. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідство наразі триває. 
  • З евакуації до Харкова повернулося 1600 громадян.
  • З технічних причин Харківський метрополітен тимчасово призупиняє рух поїздів та обслуговування пасажирів на ділянці від станції «Академіка Барабашова» до станції метро «Героїв Праці». Нагадуємо, що у зв’язку з артобстрілами вдень у Харківському метрополітені виділяються спеціальні сектори, де можна розміститися і перечекати бомбардування. Метро також працює вночі як бомбосховище.
    Поліція закликає містян обов’язково реагувати на повідомлення про тривогу та без зволікань прямувати до найближчого бомбосховища.
  • Працівники поліції ще раз наголосили на необхідності дотримуватися світломаскувальних заходів, а саме не вмикати світло вночі під час дії режиму комендантської години.
  • Минулої доби поліцейські склали більше 15 адмінпротоколів відносно порушників правил дорожнього руху. Кожного дня особовий склад полку поліції особливого призначення ГУНП у Харківській області залучається до проведення безпекових заходів на теренах Харківщини.
Автор: Юлія Гнатченко