Юні музиканти з Люботина отримали гран-прі на престижному міжнародному конкурсі

28.05.2023 12:08 Область Online
Діти неодноразово перемагали на фестивалях та конкурсах. Фото: виконком Люботинської міськради Діти неодноразово перемагали на фестивалях та конкурсах. Фото: виконком Люботинської міськради

Дитячий ансамбль народних інструментів «Люботинські музики» виборов найвищу нагороду на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Musikalischer planet» у Німеччині.

Ансамбль народних інструментів «Люботинські музики» Люботинської гімназії № 1  отримав Гран-прі  Першого Міжнародногоу фестивалю-конкурсу «Musikalischer planet», який відбувся у Гамбурзі (Німеччина).  В цьому музичному змаганні брали участь більше трьохсот колективів, солістів-інструменталістів, дуетів та тріо.  Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на виконком Люботинської міськради.

«Люботинські музики» представили на конкурс попурі на музику рок-груп Queen i Deep Purple.

Це не перша перемога юних музикантів. Талановитий дитячий колектив Люботинської гімназії № 1 – неодноразовий переможець престижних конкурсів міжнародного рівня.

Історія цього творчого колективу налічує більше 30 років. Він є лауреатом Міжнародного фестивалю народної музики «Райдужний світ народних мелодій», лауреат міжнародних конкурсів: «Південний експрес», «Таланти третього тисячоліття», IV Всеукраїнського фестивалю ансамблевої музики «Рондо»; учасник багатьох обласних і всеукраїнських телевізійних конкурсів: «Таланти твої, Україно», «Сонячні кларнети», «Слобожанські передзвони».

Раніше ми писали також, що у Люботині волонтери роблять «міжнародні» окопні свічки
Більше новин про Люботин шукайте на нашому сайті.