В області ремонтують дороги місцевого значення

23.08.2018 11:00 Область Online
Фото: Газета «День Фото: Газета «День
Загалом уже завершено роботи на 44 з 80 об’єктів, ремонти яких заплановано провести в цьому році.

За словами директора ДП «Дороги Харківщини» Ігора Турченка, всі ремонти ведуться відповідно до графіків. Зараз дорожники працюють на дорозі Куп’янськ – Кругляківка в Куп’янському районі, де виконується укріплення узбіччя. Про це повідомили на сайті Харківської ОДА.

Узбіччя укріплюють і на напрямку Новоселівка – Устимівка в Зачепилівському районі, а на дорозі Борова – Дружелюбівка – Червоний Лиман у Борівському районі зараз триває улаштування вирівнювального шару з асфальтобетону.

Такі ж роботи ведуться і на під’їзді до села Просяне Нововодолазького району.  Робота кипить і на дорозі Борова – Зелений Гай – Вишневе у Борівському районі та Великий Бурлук – Обухівка – Дворічна у Дворічанському районі.

Улаштування шару основи та вирівнювального шару з асфальтобетону триває у районі села Колонтаїв у Краснокутському районі на сумському напрямку.

Вирівнювальний шар кладуть і на трасі Садове – Катеринівка у Лозівському районі. Окрім цього, тривають підготовчі роботи на під’їзді до села Покровка Коломацького району.

Читайте також: Медики не рекомендують купатися у двох районах області

Також дорожники ремонтують аварійний міст у селі Гусарівка Борівського району. 

Олександр Ушаков

Теги: