Ворог обстріляв три райони Харківщини: є поранені

21.08.2022 11:05 Область Online
За добу 20–21 серпня російські війська обстріляли Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони Харківської області. Вдень 20 серпня піддався ударам і обласний центр.


Як повідомив начальнк ХОВА Олег Синєгубов, цієї ночі обстрілів міста Харкова не зафіксовано, втім російські окупанти завдавали ракетних ударів по Харківській області.

– Близько опівночі з м. бєлгород був зафіксований пуск ракет. У смт Рогань Харківського району одна ракета влучила в недобудований приватний будинок, сталася пожежа. Двоє людей – чоловік 36 років та 24-річна жінка – отримали поранення, – йдеться у повідомленні. 

Удар двома ракетами зафіксований у селищі Докучаєвське Харківського району, пошкоджені господарчі будівлі закладу освіти. Сталася пожежа на відкритій території. На щастя, тут обійшлося без постраждалих.

Протягом минулої доби ворог продовжив тероризувати мирне населення Харківщини обстрілами. Під вогнем були м. Харків, Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, горіли гаражі, офісні споруди.

– На місці влучання 18 серпня ракети в триповерховий житловий будинок у Салтівському районі вчора продовжувалися пошукові роботи. Знайдено тіла ще 3 загиблих. Таким чином, наразі загальна кількість загиблих від цього удару налічує 18 людей, – повідомив Олег Синєгубов.  

Станом на 6-ту годину ранку 21 серпня, за повідомленням Генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку противник обстріляв із ствольної та реактивної артилерії райони Прудянки, Руських Тишків, Шестакового, Піщаного та Печенігів. Завдав авіаційних ударів біля Мосьпанового, Старого Салтова та Гусарівки. Вів повітряну розвідку неподалік населеного пункту Великі Проходи.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. В районі Ізюма ворог намагався вести розвідку боєм у напрямку Пасіка – Богородичне, але зазнав невдачі. Також окупанти намагалися вести наступ у напрямках Бражківка – Нова Дмитрівка і Сулигівка – Нова Дмитрівка. Під вогнем наших захисників ворог відступив з відчутними втратами.

Раніше ми писали також, що  кількість загиблих у зруйнованому гуртожитку в Харкові збільшилась 

 

Автор: Інна Можейко