Які місцеві дороги ремонтували в Харківській області — СПИСОК

11.08.2020 12:03 Область Online
Фото: ukrtourism.com Фото: ukrtourism.com
У 26 районах Харківщини ремонтували дороги.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області, протягом минулого тижня в області ліквідували майже 17 тисяч квадратних метрів ямковості. Роботи проводились на дорозі Червоне – Високе та Близнюки - Верхня Самара – Добровілля (Барвінківський район). У Богодухівському районі ремонтували автошлях Губарівка - Мар'їне, у Борівському - під'їзд до смт Борова.

У Валківському районі ремонтували дорогу Валки - Мельникове - Миколо-Комишувата - /М-18/, Старий Мерчик - Новий Мерчик. На Великобурлуччині - шлях Великий Бурлук - Григорівка - Обухівка – Дворічна, на Вовчанщині - Старий Салтів – Приколотне.

У Дворічанському районі бригади працювали в напрямку  Тавільжанка – Петропавлівка, Фиголівка – Бологівка. У Дергачівському районі ямки латали на під'їзді до селища Ветеринарне, а також дорогу Слатине – Тисячники.

Дорогу Малий Орчик – Залінійне ремонтували у Зачепилівському районі, Стара Гнилиця - Лиман - Нижній Бишкин - у Зміївському районі. У Золочівському районі бригади працювали на шляху Золочів - Довжик – Миронівка, Золочів - Козача Лопань.

Автодорогу Студенок - Суха Кам'янка, Ізюм – Липчанівка ремонтували у Ізюмському районі, під'їзд до села Антонівка - у Кегичівському, станція Водяне – Різуненкове - у Коломацькому. У Красноградському районі ремонтували шлях Нова Водолага - Медведівка - Соснівка – Наталине та під'їзд до села Кобзівка. У Краснокутському районі - Качалівка – Костянтинівка, під'їзд до села Олексіївка та станцію Водяне – Різуненкове.

Дорогу Моначинівка – Прилютове та Велика Шапківка – Смородьківка ремонтували у Куп'янському районі, Панютине - Стара Володимирівка, Під'їзд до села Домаха та Надеждине – Чернігівське - у Лозівському. У Нововодолазькому районі бригади працювали на шляху Нова Водолага - Медведівка - Соснівка – Наталине, на під'їзді до села Охоче, Нова Водолага - Новоселівка – Княжне, Станичне до автодороги Коломак – Огульці, під'їзді до села Ватутіне.

Дорогу Паризьке - Максимівка – Одрадове ремонтували у Первомайському районі, Сахновщина - Новомихайлівка – Олійники та Сахновщина - Великі Бучки - /М-18/ - у Сахновщинському. У Харківському районі ямковий ремонт тривалв на під'їзді до селища Ударне, на дорозі Липці – Тернова, Буди - Бедряги – Бистре, Руські Тишки – Зелене, на під'їзді до села Липці-2.

Ділянку біля станція Гракове - Базаліївка – Плотина, під`їзд до села Зелений Колодязь та /Н-26/ - Стара Гнилиця - Лиман - Нижній Бишкин ремонтували у Чугуївському районі.

Читайте також: У 12 районах Харківщини зареєстрували нових хворих на коронавірус

У Шевченківському районі бригади працювали на шляху Безмятежне – Кравцівка.