Ямковий ремонт на Харківщині: де працювали бригади

18.05.2020 15:22 Область Online
Фото: САД в Харківській області Фото: САД в Харківській області
Ямковий ремонт тривав на більш ніж десяти дорогах області.

За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, з початку року в регіоні ліквідували 84,7 тисячі м2 аварійної ямковості. За минулий тиждень  –  12,2 тисячі м2.

Роботи виконувались у районі села Мирне на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка та в районі села Наталине на під’їзді до автодороги Харків –Сімферополь – Алушта – Ялта.

Також бригади працювали на трасі Суми – Краснопілля – Богодухів (у районі с. Леськівка), дорозі Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» (в районі сіл Вільне, Грушуваха, Сенькове та Пристін).

На автошляху Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» дорожники працювали в районі селища Старий Салтів та сіл Зарічне, Бугаївка; на дорозі Харків – Золочів – КПП «Олександрівка» – в районі Дергачів та Золочева.

Також бригади ліквідовували ямковість на автошляху Наталине – Зачепилівка – Перещепине (в районі сіл Кам’янка, Мартинівка та Миколаївка). Робота тривала на автошляху Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка (в районі села Волохів Яр та міста Балаклія).

Читайте також: У Харкові з 19 травня змінять маршрути трамваї та тролейбуси

Дорожники працювали й біля Печеніг та села Артмівка на дорозі  Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук, а також на дорозі Гусарівка-Грушуваха та Дергачі-Козача Лопань.

Робота тривала й на дорозі Краснокутськ-/Р-46/ (в районі села Любівка); Зачепилівка-Кегичівка-Старовірівка (в районі сіл Миколаївка та Медведівка); Лозова-Близнюки-Барвінкове (в районі селища Близнюки); Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ (в районі села Першотравневе).