У Харкові попередили чотири теракти. Звіт СБУ

12.12.2014 11:10 Влада
news.bigmir.net news.bigmir.net
Цього року в Харківській області було зафіксовано 29 протиправних проявів екстремістського характеру, що були кваліфіковані слідчими як терористичні акти.

Про це сьогодні на селекторній нараді розповів начальник відділу Служби безпеки України в Харківській області Андрій Саленков.

Також зафіксовано 16 проявів диверсій, чотири хуліганства, вісім випадків умисного пошкодження майна тощо.

Читайте також: У ХАРКІВСЬКІЙ КОНЮШНІ ЗНАЙШЛИ 15 МІЛЬЙОНІВ (ФОТО, ВІДЕО)
                     РОЗВІДНИКА-ДИВЕРСАНТА ЗАТРИМАЛИ У ХАРКОВІ (ФОТО)
                     ЯК МОЖНА ПОПЕРЕДИТИ ТЕРАКТИ У ХАРКОВІ. СБУ ДАЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ (ВІДЕО)

- З них 13 - на об’єктах транспортної сфери, вісім - на військових об’єктах, два — на об’єктах паливно-енергетичного комплексу, один — на об’єкті комунального господарства, три — щодо банківської установи та по одному щодо офісного приміщення волонтерської організації та щодо розважального закладу, - розповів Андрій Саленков.

Крім того, протягом червня-грудня управління викрило та припинило чотири факти підготовки до вчинення терактів, шість фактів сприяння та десять фактів фінансування терористичної діяльності фізичними та юридичними особами східних областей.

За словами правоохоронця, не зважаючи на ліквідацію десяти організованих злочинних угрупувань, «які за завданням спецслужб суміжної держави планували та здійснювали екстремістські акції», є інформація про те, що загроза дестабілізації ситуації та скоєння терактів в області існує.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта