Як отримати юридичну допомогу в умовах карантину

Promo
28.04.2020 15:44 Корисно

Вже понад 47 днів в Україні триває карантин. Нагадаємо, 12 березня 2020 року через пандемію коронавірусу Кабмін пішов на прецедентні кроки і вперше в історії країни ввів загальнонаціональні обмеження. Було зачинено багато закладів і установ, більшість громадян відправилися на домашню ізоляцію. Однак, не зважаючі на виклики сьогодення, життя триває. І багатьом людям та підприємствам наразі потрібна юридична допомога. «СК» розбирався, як її отримати в умовах карантину.

Карантин вніс зміни до сталого життя українців. Сьогодні багато громадян обмеженні у вільному пересуванні. Якщо в Харкові ще ходять деякі види громадського транспорту, то в районах області – ні. Що ж робити, коли вкрай необхідна юридична допомога? Як її отримати не виходячи зі свого дому?

Онлайн консультація юриста – це зручний спосіб, щоб вирішити будь-яку проблему правового характеру.

Наприклад, роботодавець наполягає, щоб ви написали заяву на звільнення за особистим бажанням. Або навпаки, ви – власник підприємства, і вам через карантин потрібна оптимізація оподаткування. Чи у нових умовах гостро постало питання закриття ФОП. Або навпаки ви переорієнтувалися під вимоги сьогоднішнього дня і вирішили відкрити свою справу.

Як всі ці та багато інших питань правильно вирішити у правовому полі можна дізнатися під час юридичної онлайн консультації. При чому не потрібно ломати голову над тим, як дістатися юридичної фірми, та витрачати час на дорогу. Отримати онлайн консультацію юриста можна в будь-якому зручному для вас месенджері.

Спілкування може відбуватися, як у форматі аудіо, так і відеозв’язку. Скани (фото) всіх необхідних документів також можна надіслати через месенджер. Після ретельного вивчення документації, юрист надасть вам фахову консультацію.

Наразі онлайн консультація юриста за ефективністю нічим не відрізняється від очної зустрічі, тільки значно зручніше та швидше. Потрібно тільки обрати перевірену юридичну компанію, яка добре зарекомендувала себе на ринку надання правових послуг.

Читайте також: Медсестра Віталій, або Професія, в якій досі немає чоловічого роду