Дівоча збірна Харківщини з футзалу здобула Кубок України

19.01.2022 18:15 Спорт
Фото: фейсбук ЖФК «ЖИЛСТРОЙ-1-КДЮСШ-8» Фото: фейсбук ЖФК «ЖИЛСТРОЙ-1-КДЮСШ-8»
Збірна Харківської області перемогла в турнірній групі Східного регіону WU-11.

З 14 по 16 січня в Донецькій громаді проводився турнір з футзалу серед дівочих команд віком до 11 років – Кубок України Східного регіону. Переможцем турніру стала збірна Харківської області. Про це повідомляють у групі фейсбук ЖФК «ЖИЛСТРОЙ-1-КДЮСШ-8».

Турнір проводився у селищі Донець на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Газовик». У ньому взяли участь 6 команд з чотирьох областей України.

Читайте також: Футзальна жіноча команда з Харківщини претендує на звання кращої в світі

За підсумками запеклої боротьби перше місце посіла збірна Харківської області, на другому щаблі опинилася команда «Металург» із Запоріжжя, третє місце виборола дитячо-юнацька спортивна школа імені Бутовського з міста Полтава. Інші команди опинилися поза п’єдесталом: четверте місце посіла команда «Лідер» з міста Кобеляки Полтавської області, п’яте – «Атлет» із селища Борова, що на Харківщині, шосте – ЖФК «Синельникове» з Дніпропетровщини.

Нагороджені переможці

Під час церемонії нагородження призерам вручили медалі відповідного гатунку та грамоти, а команді-переможцю – ще й Кубок України. Окремо відзначили кращих гравців турніру (пам’ятними статуетками) та тренерів (вимпелами). Всім юним учасницям, незалежно від місця, яке посіли їх команди, вручили пам’ятні значки та подарунки.

Автор: Михайло Татарінов