Футболіст з Харківщини виграв четвертий трофей у складі мадридського «Реала»

11.08.2022 10:52 Спорт
Фото: ua-football.com Фото: ua-football.com
Воротар з Краснограда Харківської області Андрій Лунін у складі мадридського «Реала» став володарем Суперкубка УЄФА.

Вчора, 10 серпня, відбувся матч за Суперкубок УЄФА. За трофей сперечалися мадридський «Реал» та франкфуртський «Айнтрахт». Клуб зі столиці Іспанії переміг 2:0, забивши по голу в кожному з таймів. Воротар переможців Андрій Лунін увесь матч провів на лаві для запасних, але це не завадило йому виграти ще один трофей.

Тож воротар з Краснограда виграв з «вершковими» вже чотири турніри: чемпіонат Іспанії, Суперкубок Іспанії, Лігу чемпіонів та Суперкубок УЄФА.

Читайте також: Як легенда українського футболу захищає країну в лавах Національної гвардії

В останні кілька місяців ходили чутки, що Андрій може продовжити кар’єру в іншому клубі. Однак перший тренер воротаря Іван Манько розповів «Слобідському краю», що цього літа Лунін нікуди не піде з «Реала».

– Андрій залишається в «Реалі», буде другим воротарем. Однозначно у це літнє трансферне вікно він команду не покине. Розмовляв з його батьком, усе в Андрія добре: тренується, вільний час проводить з малюком, усе нормально, – каже Іван Манько. – Важко сказати про перспективи Андрія в новому сезоні. Думаю, що він виходитиме на поле тільки, якщо в основного воротаря «Реала» Тібо Куртуа буде травма чи дискваліфікація, або це буде кубковий матч. А так, доки Куртуа демонструватиме нинішню гру, в Андрія шансів стати першим номером «Реала» немає.

Автор: Савелій Мякушко