Футболіст з міста Красноград уперше за два місяці зіграв за мадридський «Реал»

26.04.2023 13:51 Спорт
Фото: aroged.com Фото: aroged.com

Футбольний клуб «Реал Мадрид» проводив черговий матч у чемпіонаті Іспанії. У цьому поєдинку у воротах столичної команди з’явився уродженець міста Красноград Харківської області Андрій Лунін.

Як передає медіа «Слобідський край», вчора, 25 квітня, мадридський «Реал» у рамках 31-го туру Ла Ліги на виїзді зустрічався з «Жироною». Через хворобу цей поєдинок пропускав основний голкіпер «вершкових» Тібо Куртуа. Його місце у воротах зайняв наш земляк, уродженець міста Красноград Андрій Лунін. Для українця цей матч за «Реал» став першим за останні два місяці. Мадридська команда несподівано провалила цю зустріч, програвши 4:2.  Усі чотири голи переможців на рахунку Валентіна Кастельяноса.

– Пред’явити претензії Андрію можна тільки за другий гол: пропустив поміж ніг, міг рятувати. В інших трьох голах його звинувачувати не можна, оскільки вони забивалися з лінії воротарського майданчика, там, мабуть, і найкращий воротар світу не допоміг би. Вважаю, що, сидячи в тіні Куртуа, професійного зростання в Андрія не буде, йому однозначно потрібно змінювати команду, аби отримувати постійну ігрову практику, – розповів медіа «Слобідський край» перший тренер Луніна Іван Манько.

Раніше ми писали, що харківський боксер здобув перемогу на професійному ринзі.

Нагадаємо, нещодавно боксер з Донецької громади виборов звання чемпіона України. 15-річний Олександр Звєрєв завоював золоту медаль на чемпіонаті України з боксу серед юніорів.

А також, спортсменка з Барвінківщини візьме участь у чемпіонаті Європи-2023 з важкої атлетики. Зокрема, дівчина виступить у складі збірної України в столиці Вірменії, Єревані, з 15 по 23 квітня.

Більше новин міста Красноград та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Олександр Гаркавець