Футбольний матч у Харкові встановив рекорд сезону

29.03.2021 12:13 Спорт
Фото: ФК «Метал» Фото: ФК «Метал»
28 березня футбольний клуб «Метал» на харківському ОСК «Металіст» приймав черкаський «Дніпро». Цей поєдинок відвідало 8648 уболівальників, що стало рекордом відвідуваності футбольного матчу у всіх дивізіонах чемпіонату України цього сезону.

Харківський «Метал» відновив виступи в чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Вчора, 28 березня, харківський клуб уперше проводив свій домашній матч на ОСК «Металіст». Суперником підопічних Олександра Кучера в рамках 14-го туру був черкаський «Дніпро», якого харків’яни розгромили 5:0.

У складі команди-переможниці відзначилися п’ять різних гравців: Руслан Фомін, Сергій Люлька, Євген Підлепенець, Єгор Демченко та Фарес Балулі. Для Люльки, Підлепенця і Балулі ці голи стали дебютними у футболці «Металу». Гол Руслана Фоміна на 105-й секунді поєдинку став найшвидшим в історії харківського клубу. Особливо красивим вийшло взяття воріт у виконанні Сергія Люльки. «Метал» заробив штрафний у 32-х метрах від воріт суперника. До стандарту підійшов Люлька, який потужним ударом увігнав м'яч у ціль.

«Метал» здобуває впевнену перемогу, за якою слідкувало 8648 уболівальників – це рекорд відвідуваності футбольного матчу у всіх дивізіонах чемпіонату України сезону 2020/21. Про це повідомляє прес-служба харківського клубу.

«Метал» продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю групи Б у Другій лізі, набравши 32 очки. Другий криворізький «Кривбас» має на шість очок менше, зігравши на матч більше, ніж «Метал».

Наступний матч харків’яни проведуть у п’ятницю, 2 квітня. Підопічних Олександра Кучера в Одесі прийматиме «Реал Фарма», яка йде на передостанньому, 12-му, місці.

Автор: Олександр Гаркавець