Харківська паралімпійка виборола «золото» та «срібло» Кубка світу

07.02.2024 13:50 Спорт
Фото: Харківська обласна військова адміністрація Фото: Харківська обласна військова адміністрація

Паралімпійка Людмила Лященко з Харкова в складі національної паралімпійської збірної України з лижних перегонів та біатлону здобула одну золоту та три срібні медалі на етапі Кубка світу.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну військову адімінстрацію.

Спортивні заходи відбулися з 31 січня по 4 лютого в Італії. У змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, в класі стоячи, Людмила перемогла в гонці переслідування з біатлону і посіла другі місця в спринті та на середній дистанції у біатлоні. Також на її рахунку срібна медаль у спринті з лижних перегонів.

Загалом паралімпійська збірна України виборола на цьому етапі Кубка світу 6 золотих, 10 срібних та 6 бронзових медалей. Попереду у спортсменів боротьба за медалі чемпіонату світу, який у березні цього року відбудеться у Канаді.

Нагадаємо, що 4 лютого збірна України з артистичного плавання здобула першу нагороду в змаганнях з водних видів спорту в Катарі.

Також, за результатами змагань з боротьби самбо, які відбулись з 1 по 3 лютого, спортсмени Харківщини здобули одну золоту, одну срібну та дві бронзові медалі.