Харківські боксерки стали найкращими в Україні

15.03.2021 15:28 Спорт
17 нагород вибороли харківські спортсменки на Чемпіонаті країни з боксу. Про тріумф юніорської команди Харківської області 15 березня розповіли в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

10 золотих, три срібні та чотири бронзові медалі – такий результат команди Харківщини на Чемпіонаті України з боксу серед дівчат, юніорок та молоді, який з 8 по 14 березня проходив в Ужгороді. На першу сходинку п’єдесталу піднялися Дарина Коваленко, Кіра Макагоненко, Уляна Безфамільна, Юлія Ступакова, Варвара Давидова, Поліна Мищенко, Марія Фонотова, Валерія Мещерякова, Ізабель Габорець, Вероніка Накота. «Срібло» – у Анастасії Бурлак, Марії Мартиненко та  Христини Єфремової. «Бронзу» вибороли Карина Полторацька, Олександра Манько, Дарина Зубріхіна, Софія Богданова.

Читайте також: Харківська лижниця виграла п’ять золотих медалей Кубка світу

Разом з цим дві наші спортсменки стали найкращими у своїх вікових групах. Так, Кірі Макагоненко не було рівних на ринзі серед дівчат, а Вероніці Накоті – серед молоді.

За підсумками змагань збірна Харківської області посіла перше загальнокомандне місце. Найкращі боксерки ввійдуть до складу збірної України, яка у квітні на Чемпіонаті світу у Польщі захищатиме національні кольори України.

Читайте також: «Металіст» повернуть у власність міста Харкова

Автор: Андрій Соха