Харківський «Металіст 1925» у меншості обіграв «Гірник-Спорт»

29.04.2021 17:07 Спорт
Фото: ФК «Металіст 1925» Фото: ФК «Металіст 1925»
29 квітня «Металіст 1925» у Харкові здобув вольову перемогу над «Гірником-Спорт» з Полтавщини.

У рамках 24-го туру Першої ліги харківський «Металіст 1925» удома приймав «Гірник-Спорт» з Горішних Плавнів Полтавської області. Господарі зуміли відзначитися швидким голом – на 9-й хвилині Юрій Батюшин розписався у воротах колишнього клубу, реалізувавши пенальті. Втім у середині стартового тайму харків’яни мали серйозні проблеми. Спочатку вони пропустили два м’ячі від екс-гравців «Металіста 1925» Сергія Романова і Владислава Краєва. А потім харків’яни залишилися у меншості – червону картку отримав Максим Цвіренко. З рахунком 2:1 на користь гостей команди пішли на перерву.

Читайте також: Харківський «Метал» здобув шосту перемогу поспіль

Харків’яни активно розпочали другий тайм, за десять хвилин якого зуміли забити двічі. Спочатку уродженець Куп’янська Віталій Пономар з близької відстані зрівняв рахунок, а потім Максим Жичиков забив прямим ударом зі штрафного – 3:2. Більше рахунок у матчі вже не змінювався.

«Металіст 1925» здобув важливу перемогу і залишився на третьому місці, набравши 46 очок. Наступну гру харків’яни проведуть 8 травня на виїзді проти київської «Оболоні».

Автор: Савелій Мякушко