Харківський «Металіст» підсилився парагвайським півзахисником

18.02.2022 16:00 Спорт
Фото: meta-ratings.com.ua Фото: meta-ratings.com.ua
Футбольний клуб «Металіст» учергове підсилився в зимове трансферне вікно півзахисником, ним став 29-річний парагваєць Хорхе Рохас.

Нещодавно після перегляду під час зборів у Туреччині харківський «Металіст» підписав контракт з парагвайським півзахисником Хорхе Рохасом. Про це повідомляє Meta Ratings.

Попереднім клубом півзахисника був «Соль де Америка» із передмістя Асунсьйона Вілья-Еліси.

Також парагваєць встиг пограти за національну збірну. На рахунку 29-річного Хорхе Рохаса 16 проведених матчів, де він встиг відзначитися 1 голом. Крім того, футболіст встиг пограти за такі португальські клуби, як «Белененсеш» та «Бенфіка».

Читайте також: Харківський «Металіст» вийшов у чвертьфінал Кубка України. Фото

Нагадаємо, що новоспечений півзахисник є вже 11 легіонером у складі харківського «Металіста», а також третім парагвайцем, який гратиме за українські клуби. 

Крім того, як повідомляє віце-президент «Металіста» Євген Красніков у коментарі клубній прес-службі, президент харківського клубу націлений на продовження підписної кампанії.

Дебютувати півзахиснику в складі харківської команди може вже 1 березня, коли «Металіст» у рамках Чвертьфіналу Кубка України зіграє вдома із «Зорею».

Автор: Микита Гузенко